Verschillende 'oude' GTA voertuigen komen naar GTA V

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op 4 april 2012 gaf ene Brendan in een post op de website GTAForums.com aan dat hij in het bezit is van een enorme hoeveelheid aan informatie over Grand Theft Auto V. Deze info heeft hij verkregen tijdens de twaalf maanden dat hij voor Rockstar werkte. Het onderstaande bericht maakt deel uit van een special over deze informatie. Of zijn verhaal verzonnen is of gebaseerd is op de waarheid, laten we in het midden, aangezien ook wij dat niet met zekerheid kunnen zeggen. Een overzicht van alle berichten in deze serie kun je terugvinden op de bijbehorende overzichtspagina van deze grote informatielek.

De GTA-games die tot nu toe zijn uitgekomen, kennen een grote verscheidenheid aan voertuigen. Elk deel introduceerde wel weer wat nieuwe voertuigen die je als speler kon besturen, alsmede 'oude' voertuigen die werden overgenomen uit de eerdere delen. Grand Theft Auto V houdt deze traditie in stand.

Zo zijn alle voertuigen die je kent uit Grand Theft Auto IV en de uitbreiding Episodes from Liberty City ook allemaal aanwezig in GTA V. Daar houdt het echter niet mee op, want van al deze auto's zijn ook nog eens verschillende versies beschikbaar. Het gaat dan om de types uit 1984, 1986, 1992, 1998, 2001, 2008 en 2012.

Here is a departments i can promise you. as a fan myself, we all will be pleased with. First off, every vehicle in GTA IV and The Episodes of Liberty City will be returning. What makes it all that so sweet is every vehicle will include their 1984, 1986, 1992, 1998, 2001, 2008, and 2012 renditions.

Natuurlijk zijn er ook weer een aantal nieuwe voertuigen (al dan niet in een nieuw jasje). Voorbeelden hiervan zijn de Pegassi BF Injection, Cheetah en de Maibatsu Monstrosity. Verder zitten er, net als in GTA: San Andreas, weer fietsen in het spel.

Mocht je er niet zo van houden om zelf te rijden, dan kent GTA V ook een uitgebreid OV-systeem waar je gebruik van kunt maken. Er zijn treinen, metro's en bussen die allemaal volgens een bepaalde dienstregeling rijden. Of er, net als bij de NS hier in Nederland, ook wel eens (flinke) vertragingen op kunnen treden is niet bekend.

Los Santos Public tranportation will be greatly improve since its last go around. Trains, subway systems, busses with scheduled routes and taxis will all be present to aid players in transporting across the vast map. The subway carts will be manuverable this go around (meaning you can walk around in the carts and climb on top or around).

Tenslotte nog een paar details over de vliegtuigen in het spel. Deze variëren van grote passagiersvliegtuigen tot de wat kleinere jets. Uiteraard zijn ze allemaal bestuurbaar, zodat je op een vrije middag de omgeving ook eens van boven kunt bekijken.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer