Nieuwe Forza komt deze herfst nog

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist dook er gisteren een trailer van Forza Horizon op. In de trailer zagen we dat Forza Horizon in de herfst van dit jaar nog moest gaan uitkomen. Het blijkt nu niet te gaan om het vijfde deel van Forza Motorsport, maar het gaat om een volledig nieuwe franchise. De game Forza Horizon wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Playground Games en krijg hulp van de mannen van Forza Motorsport.

Forza Horizon zal een volledige retail-versie zijn, dus geen Xbox LIVE Arcade. Dit laat Microsoft Frankrijk weten in een gesprek tegenover website AnalogHype.

This is not a game trailer, [but a] simple video showing the FH universe and there is not much to see.

De bovenstaande trailer zou volgens Microsoft Frankrijk geen goed beeld geven over de game zelf, maar het laat enkel zien in wel universum Forza Horizon zich afspeelt.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer