Winacties: Win een Rainbow Six Siege pakket

Geplaatst: 18 mei 2018 16:00
Aangepast: 17 juni 2018 00:45

Rainbow Six Siege is vanaf vandaag tot en met zondag gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een event als deze brengt een flinke lading nieuwe spelers met zich mee en dat is reden genoeg om er even een heerlijke prijsvraag te organiseren waarbij we een Sieger als een kind zo blij kunnen maken.

Siege is inmiddels alweer bijna drie jaar uit en staat bij velen nog steeds op nummer één wat shooters betreft. De hardcore spelers zijn het met elkaar eens, zo hoort een shooter te zijn. Nieuwkomers krijgen een flinke drempel voorgeschoteld, maar geloof ons, het is het waard. Wij maken geen onderscheid tussen rookie of veteraan, iedereen hoort deze game in stijl te spelen. Vandaar dit prijzenpakket! Het prijzenpakket bestaat uit een Rainbow Six Siege pet en t-shirt. Iedereen maakt kans op dit pakket, het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op onderstaande vraag.

Welk gebouw zou jij willen siegen met je Rainbow Six-team?

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer