Top 5: PlayStation 4-exclusives

Geplaatst:
Aangepast: 12 november 2018 20:29

Het jaar 2018 lijkt hét jaar van de PlayStation 4 te worden. De Exclusives vliegen ons om de oren, zo met God of War vers van de pers en Detroit: Become Human in het vooruitzicht. Je zou er bijna door vergeten dat Sony de afgelopen vier jaar ook al aardig wat andere PlayStation 4 Exclusives op de markt heeft gesmeten. Daarom kom ik maar eens ten tonele om je een opfrissertje te geven.

Uit de aardige lijst van exclusieve titels heb ik er welgeteld vijf gekozen die ik zo tof vind dat ze tot op de dag van vandaag nog op mijn PlayStation staan geïnstalleerd, gewoon omdat het kan. Let wel, de volgorde is totaal random. Dat we dat eventjes uit de weg geholpen hebben.

Uiteraard kan jouw Top 5 totaal verschillend zijn, gezien smaken enorm kunnen verschillen. Ben je het een beetje eens met dit lijstje of bevinden zich in die van jou vijf totaal andere games? De comment-vloer is van jullie.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer