Dit was het nieuws: Treyarch werkt aan Call of Duty: Black Ops 4? (Week 6)

Geplaatst: 11 februari 2018 14:00
Aangepast: 22 mei 2018 11:08

Terwijl de helft van de redactie Carnaval aan het vieren is in het zuiden van het land, heeft de game-industrie in elk geval niet stil gezeten. Er is weer een heleboel nieuws en geruchten voorbij gekomen, waaronder Call of Duty: Black Ops 4. In Dit was het nieuws nemen we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week met je door. Deze week was Patrick aan de beurt, omdat onze vrolijke Brabander niet zo van het hossen is, maar liever met een controller op de bank zit.

Vind jij dit soort video's leuk? Geef dan gerust een duimpje omhoog en laat het ons weten in de reacties. Volgende week zijn we weer terug met het nieuws van week 7!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer