Winacties: Win een goodiepakket van Assassin's Creed Origins

Geplaatst: 17 oktober 2017 10:00
Aangepast: 21 augustus 2018 02:02

Wisten jullie al dat Assassin's Creed Origins op het punt van uitkomen staat? Daarom mogen wij in samenwerking met Ubisoft een goodiepakket weggeven van de aankomende sluipmoordenaarsgame. De Franse ontwikkelaar heeft even adempauze genomen wat betreft de Assassin's Creed-reeks. Rudy is al uitgebreid met de game aan de slag geweest op de gamescom. Als je nieuwsgierig bent naar zijn mening, check dan onze video. De game verschijnt 27 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Het nieuwe deel speelt zich af in het oude Egypte en daarom heeft Ubisoft het goodiepakket gevuld met een Egyptisch masker, een poster van de game en een t-shirt. Het pakket is daarom natuurlijk een must-have voor alle fans onder ons.

Wil jij kans maken op het goodiepakket van Assassin's Creed Origins? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Laat ook meteen even weten welke maat t-shirt je graag ontvangt.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer