Top 5: Beste Nintendo 64 games

Geplaatst: 24 september 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In deze video bespreekt Rudy zijn vijf persoonlijk beste games op de Nintendo 64. De console verscheen in maart van 1997 en was een ongekend succes. Veel gameseries, zoals Super Mario, Mario Kart, The Legend of Zelda en Donkey Kong, waren ineens te beleven vanuit driedimensionaal perspectief. Niet alleen dat, ook veel nieuwe series zagen het levenslicht op de N64, denk bijvoorbeeld aan Super Smash Bros., Banjo-Kazooie en nog vele anderen.

Een top vijf is natuurlijk uiterst persoonlijk en het kan dan ook niet anders dat jullie een andere mening hebben. Welk games waren jouw favoriet op de Nintendo 64? Of heb je de Nintendo 64 niet meegemaakt? Laat het ons weten in de reacties!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer