Video Preview: Detroit: Become Human

Geplaatst:
Aangepast: 20 augustus 2018 09:13

Tijdens het schuifelen over de beursvloer, vielen de ogen van Rudy en Devin op de booth van Detroit: Become Human. De nieuwste game van Quantic Dream plaatst je in de mechanische huid van een android en stuurt je op een tocht vol stressvolle momenten. Volledig blanco gingen ze erin, maar na het verlaten van de booth konden ze niet ophouden met praten over de game. Gelukkig stond Koen paraat met de camera, want de twee hebben aardig wat te vertellen over de speelsessie. Ben jij benieuwd naar de ervaring van de twee kompanen? Check dan nu de video!

Detroit: Become Human is absoluut niet de enige game die de twee hebben gecheckt. Er komen namelijk nog veel meer video-items aan! Natuurlijk houden we je ook op de hoogte middels de nieuwsberichten en geschreven artikelen. Blijf de site de aankomende dagen dus flink refreshen om altijd up-to-date te blijven.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detroit: Become Human

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

Quantic Dream

Gameliner Awards

-

Lees meer