Deze week: Sonic Mania, Agents of Mayhem, en The Hitman's Bodyguard

Geplaatst: 14 augustus 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer aangekomen in de derde week van de maand augustus en ook deze week hebben wij voor jullie een lijstje met game- en filmreleases samengesteld. Zo zien we aankomende week de bekende blauwe egel, Sonic the Hedgehog, terugkeren en draait de nieuwe actie-komedie film The Hitman's Bodyguard in de bioscopen.

Sonic Mania - PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en pc

De wereldberoemde supersnelle blauwe egel is terug van weggeweest in Sonic Mania. In de game kun je samen met Sonic, Tails en Knuckles de klassieke 2D Sonic-sfeer opnieuw herbeleven. Sonic Mania is vanaf morgen beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De pc-versie van de game werd afgelopen week uitgesteld naar 29 augustus aanstaande.

Agents of Mayhem - PlayStation 4, Xbox One, en pc

De makers van de Saint Row-gameserie komen deze week met een nieuwe game. Deze nieuwe game verschijnt onder de naam Agents of Mayhem en brengt ons een comic-achtige wereld vol helden en schurken. De Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds neemt het namelijk op tegen de League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations, oftewel om te zorgen dat we niet over onze woorden struikelen, de Mayhem-club tegen de Legion-organisatie. Agents of Mayhem ligt vanaf vrijdag in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

The Hitman's Bodyguard - film

Acteurs Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds zijn vanaf aanstaande donderdag gezamenlijk te zien in de nieuwe actie-komedie film genaamd The Hitman's Bodyguard. Samuel L. Jackson speelt de beruchte huurmoordenaar Kincaid, die een bodyguard krijgt om zo in leven te blijven zodat hij kan getuigen tegen een van zijn oude opdrachtgevers. Uiteraard blijkt deze bodyguard Michael Bryce, gespeeld door Ryan Reynolds, te zijn. De samenwerking tussen deze twee is echter ver te zoeken.

Daarnaast verschijnen ook de volgende games en films deze week:
StarCraft Remastered - vanaf 14 augustus voor de pc
Night Trap: 25th Anniversary Edition - vanaf 15 augustus voor de PlayStation 4 en pc
Mattterfall - vanaf 16 augustus voor de PlayStation 4
Elvis & Nixon - vanaf 17 augustus in de bioscoop

Lees meer