Vacature: Gameliner zoekt redactieleden

Geplaatst op dinsdag 25 april 2017 om 20:25 door Rudy Wijnberg
Ben je dagelijks aan het dagdromen over games, films, anime en comics? Mooi, want Gameliner is op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk naar getalenteerde en vooral gemotiveerde mensen om ons clubje enthousiastelingen te komen versterken.

Wie zijn wij?


De redactie van Gameliner is absoluut niet bang om zijn mening te uiten: we zijn kritisch, maar tonen tegelijkertijd ook passie. We zoeken altijd naar nieuw talent en brengen opgedane kennis en ervaring graag over op nieuwe redactieleden.

Vandaag de dag bestaan we al ruim tien jaar. Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid in bezoekersaantallen, kwaliteit en kwantiteit. Wat Gameliner zo uniek maakt, is dat de redactie volledig bestaat uit liefhebbers. Kortom, je komt terecht in een clubje mensen die je graag in willen maken met een potje Tetris, Mario Kart of Mortal Kombat. Daarnaast zijn we niet bang om eens goed in de bank te zakken voor een goede serie of film.

Wie zoeken wij?


Wij zoeken een gemotiveerde redacteur die zich bezig houdt met het schrijven van nieuws en artikelen op vrijwillige basis. Je kunt informatie in begrijpbare taal overbrengen, maar bent ook niet bang om tijdens het verschaffen van informatie je mening te uiten. Je denkt non-stop aan games, films, of comics en volgt de ontwikkelingen in medialand op de voet, daarbij vind je het geweldig om dit over te brengen op anderen.Wat verwachten wij?


- Je bent kundig in de Nederlandse taal.
- Je houdt van games, films, of comics en alles wat daarbij komt kijken.
- Je hebt wekelijks genoeg tijd om te investeren in nieuws en artikelen.
- Je beschikt over doorzettingsvermogen, kunt zelfstandig werken en weet je aan deadlines te houden.

Wat krijg je ervoor terug?


- Een gezellig en gepassioneerd clubje mensen.
- De mogelijkheid om vroege versies van games te spelen en natuurlijk kersverse reviewexemplaren en gear (en ja, deze mag je vaak houden).
- Toegang tot persevenementen en feestjes.
- Inzicht in de keuken van de game/ film-industrie, toegang tot nieuws vanuit uitgevers zelf.
- Een vette toevoeging op je curriculum vitae.
- Een wekelijkse kontschopsessie in een game naar eigen keuze.
- Het is mogelijk door te groeien, maar er bestaat (nog) geen financiële beloning.

Andere kwaliteiten?


Heb je andere kwaliteiten, zoals vette photoshop skills, camera skills of , laat het ons dan zeker even weten. Als je voorbeelden hebt, stuur deze dan meteen mee. Wie weet kunnen we je hulp goed gebruiken op onze redactie.

Hoe meld ik me aan?


Hebben we het hierboven over jou? Stuur dan een e-mail naar redactie@gameliner.nl! Toon ons je motivatie, vertel wie je bent, waarom je in ons team past en uiteraard zien we ook graag je affiniteit met games of andere media terug. Wie weet ben jij dan binnenkort een echte Gameliner!

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Plaats reactie:

    Bold Spoiler
    smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked