Deze week: Sniper: Ghost Warrior 3, Little Nightmares, en Mario Kart 8 Deluxe

Geplaatst: 24 april 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer maandag en dat betekent dat we een rij met gamereleases, welke de komende dagen uitkomen, voor jullie hebben klaargezet. Daarbij heb je naast deze nieuwe gamereleases ook de kans om tijdens Koningsdag de kleedjesmarkten af te struinen naar verloren gamepareltjes.

Sniper: Ghost Warrior 3 - Xbox One, PlayStation 4, en pc

Vanaf morgen kunnen we aan de slag met een nieuwe shooter. Sniper: Ghost Warrior 3 is vanaf morgen namelijk beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4, en pc. De game speelt zich af in een open wereld, waarin drie legers elkaar van de aardbodem proberen weg te vagen. Tijdens de game kruip je in de huid van sluipschutter Jonathan North, die naar Georgië reist om de uitkomst van deze oorlog in eigen handen te nemen.

Little Nightmares - Xbox One, PlayStation 4, en pc

Bandai Namco en ontwikkelaar Tarsier Studios laten je de ergste kindernachtmerries herbeleven in de game Little Nightmares. In de game bestuur je een klein meisje die probeert te ontsnappen uit The Maw, een soort gevangenis tussen droom en nachtmerrie in dat vol zit met monsters die haar willen opeten. Little Nightmares ligt vanaf vrijdag in de winkels voor de Xbox One, PlayStation 4, en pc. Naast een standaard editie verschijnt er ook een speciale Six Edition, welke naast de game zelf een figure van Six, een speciale verpakking, een exclusieve A3-poster, een Stickervel, en een soundtrack cd bevat.

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Mario Kart 8 keert terug. Nintendo brengt aankomende vrijdag een speciale Mario Kart 8-versie uit voor de Nintendo Switch. De game verschijnt onder de naam Mario Kart 8 Deluxe en bevat alle banen en karakters uit de Wii U-versie, inclusief alle verschenen DLC-content. Daarnaast bevat de game nieuwe karakters, bestaande uit: Inkling-jongen en Inkling-meisje uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. Ook kan je in de Nintendo switch-versie twee voorwerpen tegelijkertijd dragen.

Naast de bovenstaande games verschijnen deze week ook de volgende gametitels:

Lock's Quest - vanaf 25 april op PlayStation 4 en Xbox One
Dragon Quest Heroes II - vanaf 28 april op PlayStation 4
Portal Knights - vanaf 28 april op PlayStation 4 en Xbox One
Outlast Trinity - vanaf 28 april op PlayStation 4 en Xbox One
Puyo Puyo Tetris - vanaf 28 april op PlayStation 4 en Nintendo Switch

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 april 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer