Prijsvraag: Maak kans op een tof For Honor goodiepakket

Geplaatst op dinsdag 14 februari 2017 om 10:00 door Alex Zweers
Je kunt deze week via onze social mediakanalen kans maken op een tof goodiepakket van ! For Honor is een nieuwe IP van Ubisoft die vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is misschien wel een vreemde eend in de bijt, zeker voor Ubi's doen, maar For Honor mag absoluut niet onderschat worden. De game is namelijk rammend vet.

In For Honor kies je uit drie verschillende rassen. Je kunt gaan voor de woeste Vikingen, de professionele ridders of de Japanse samoerai. Ieder ras heeft zo zijn kenmerken en is onderverdeeld in vier unieke helden. Je bent tijdens de gevechten niet gebonden aan een bepaald ras, maar je keuze heeft uiteindelijk wel invloed op de Faction War. Lees meer informatie over de game in onze uitgebreide en natuurlijk binnenkort in de review.Wil je kans maken op een goodiepakket van For Honor? Ga dan naar onze -, -, of -pagina, vind ons leuk en tag een vriend of vriendin die jij graag in elkaar zou willen meppen in For Honor onder het bericht. Je maakt je bericht makkelijker vindbaar door #Gameliner te gebruiken.

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

  Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn inmiddels gekozen en benaderd, bedankt voor het meedoen!

Game informatie

For Honor

  for-honor
  Platform:
  PlayStation 4
  Releasedatum:
  14 februari 2017
  Genre:
  Actie
  Ontwikkelaar:
  Ubisoft
  Uitgever:
  Ubisoft