Deze week: PlayStation 4 PRO, Dishonored 2 en de Nintendo Classic Mini

Geplaatst: 7 november 2016 10:00
Aangepast: 21 september 2023 20:23

Aankomende week hoef je je niet te vervelen, er komt namelijk genoeg uit. Als je niet met bijvoorbeeld Dishonored 2 aan de slag wilt, kun je altijd de PlayStation 4 PRO uitproberen. Of herleef de goede oude tijd met de Nintendo Classic Mini. Een klein apparaatje, maar boordevol content dankzij de dertig games die meegeleverd worden.

PlayStation 4 PRO

Onder de projectnaam PlayStation Neo kwam afgelopen jaar de geruchtenmolen langzaam op gang. Vervolgens was het op 7 september 2016 zover, Sony Interactive Entertainment kondigde officieel de PlayStation 4 PRO aan. De nieuwe console bevat 4K-resolutie en HDR waardoor kleuren levendiger zijn dan ooit. Andrew House, de grote baas van Sony, noemt de PlayStation 4 PRO zelfs een concurrent van de pc. Of dat gebeuren gaat, merken wij vanzelf. Bij de lancering van de PRO zijn er voldoende games om je nieuwe speeltje mee uit te testen. De PlayStation 4 PRO ligt vanaf 10 november in de winkel.

Dishonored 2 - pc, PS4, XONE

Een titel waar ik persoonlijk naar uitkijk, namelijk Dishonored 2. In Dishonored 2 kruip je in de huid van Corvo Attano of Emily Kaldwin. De keizerin is van haar troon gestoten door Delilah, een heks in het bezit van zwarte magie. Uiteraard is dit onacceptabel. Wederom ben je gewapend met het teken van de Outsider en doe je er alles aan om de orde te herstellen. Of je dit nu doet vanuit de schaduwen of lekker frontaal de actie induikt. Dishonored 2 is vanaf 11 november verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Nintendo Classic Mini

Opeens was het er, de Nintendo Classic Mini. Uiteraard is dit een miniatuurversie van de Nintendo Entertainment System, oftewel de NES. Het apparaatje sluit je aan op je televisie middels een meegeleverde HDMI-kabel. Uiteraard bevat het pakket ook een NES-controller. De Nintendo NES Mini bevat dertig titels waaronder klassiekers zoals Super Mario Bros. en PAC-MAN. Echter kun je geen extra games downloaden. Het blijft bij deze dertig. De Nintendo NES Mini schaf je vanaf 11 november aan voor 60 euro.

Ook kun je deze week aan de slag met:

- Robinson: The Journey (PS VR) - 8 november
- Tyranny (pc) - 10 november

Ben jij tevreden met deze week? Laat het ons weten!

Lees meer