Video Preview: FIFA 17

Geplaatst: 25 augustus 2016 17:00
Aangepast: 20 augustus 2018 09:11

Op de redactie spelen we over het algemeen FIFA, hoewel we vorig jaar al meer naar PES zijn gaan kijken. FIFA 17 had het weer goed kunnen maken, maar heeft ons vooralsnog niet overtuigd. De game biedt leuke vernieuwingen, maar de Frostbite engine heeft de game er nou niet bepaald mooier op gemaakt, iets wat we in eerste instantie wel hadden verwacht. Het stadion voelt ietwat leeg aan en ook de scheidsrechter zit nog steeds niet helemaal in het spel.

Zo hebben ze een nieuw systeem toegevoegd waarin je de aanloop bij je strafschop en vrije trappen kunt bepalen, evenals de corners die je nu op een iets andere manier kunt nemen. De 'The Journey'-modus is wel de grootste vernieuwing. Dit is een soort carrière-modus, waarbij je een speler van de jeugdselectie tot zijn professionele carrière volgt. Je gedrag tegenover de coach, andere spelers en je inzet op het voetbalveld bepalen jouw carrière in de voetballerij.

FIFA 17 moet 29 september aanstaande uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 17

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 september 2016

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer