De Kwestie: Ga jij de PlayStation VR aanschaffen?

Geplaatst: 6 november 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige poll vroegen jullie of Nintendo weer gaat knallen met de release van de NX, de opvolger van de Wii U. De meerderheid (58%) denkt dat Nintendo ons wel eens kan gaan verrassen met de NX. 24% van de stemmers weet het nog niet terwijl de overige stemmers (18%) geen vertrouwen heeft in de nieuwe console.

De afgelopen maanden wordt er steeds meer bekend over de virtual reality-bril van Sony: de PlayStation VR. Steeds meer ontwikkelaars gaan aan de slag met games voor de bril, terwijl ook reeds uitgebrachte en aangekondigde games de PlayStation VR gaan ondersteunen. Inmiddels zijn er al meer dan vijftig games aangekondigd die er gebruik van gaan maken, waaronder Tekken 7, Driveclub en Until Dawn: Rush of Blood. Nu de release van de PlayStation VR steeds dichterbij komt, luidt de nieuwe stelling dan ook:

Ga jij de PlayStation VR aanschaffen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer