De Kwestie: Hoe ziet jouw gamezomer eruit?

Geplaatst: 3 juli 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het kwik stijgt komend weekeinde naar bijna 40 graden. Terwijl de mussen dood van het dak vallen, hebben wij weer een nieuwe poll voor jullie. Maar voordat we dat doen, nemen we even de uitslag van de vorige poll met jullie door.

We vroegen jullie welke E3-aankondiging jullie nu het meest verrassend vonden. Jullie hebben er massaal op gestemd, waarvoor dank. De grote meerderheid van jullie (39% van alle stemmen) koos voor de backwards compatibility van de Xbox One. Dat heeft jullie enorm verrast. Op de tweede plek, met 20% van het aantal stemmen, staat Horizon: Zero Dawn van de Nederlandse ontwikkelaar uit Amsterdam, Guerrilla Games. Die game heeft jullie duidelijk weten te imponeren. De tweede game die jullie zeker wist te boeien, met 17% van het aantal stemmen, is Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands van Ubisoft. Wat gaat die game er ongelofelijk vet uitzien. 13% van jullie vond het ontbreken aan verrassingen, 7% vond Hitman verrassend en 3% koos voor The Legend of Zelda: Triforce Heroes van Nintendo. For Honor heeft zichzelf nog te bewijzen, want de game haalde geen enkele stem.

Aansluitend op het warme weer en de komkommertijd die aanbreekt in gameland, zijn we benieuwd naar hoe jouw gamezomer eruit ziet. De vraag luidt dan ook:

Hoe ziet jouw gamezomer eruit?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer